Цвијановићева са представницима ДНС-а у Бијељини

24.08.2018 Актуелно

 

Цвијановићева је изјавила да је састанком са предсједником Градског одбора ДНС-а Миланом Дакићем послата снажна порука јединства ове двије странке и снаге коалиције СНСД-ДНС-СП.

„Овим сусретом још једном смо хтјели да пошаљемо снажну поруку нашег јединства и снаге наше коалиције, за коју смо сигурни да ће бити апсолутно побједничка, знајући да су све наше побједе усмјерене на јачање Републике Српске. Због тога свака наша побједа јесте побједа Републике Српске“, рекла је Цвијановићева новинарима.

Она је изразила задовољство данашњим састанком са људима из ДНС-а, додавши да је доста тога већ испланирано када је ријеч о предстојећој изборној кампањи.

„Имамо чиме да се похвалимо, ми смо као коалиција, радећи предано већ 20 година заједно, успјели да превазиђемо многа тешка времена за Српску, успјели да забиљежимо добре резултате на екомомско-социјалном плану, те да одбранимо Републику и на политичком плану да будемо увијек активни на јачању наших институција“, рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да је главно опредјељење коалиције СНСД-ДНС-СП јака, стабилна Република Српска, јаке функционалне институције, заштита њених уставних надлежности, као и све боља економско-социјална ситуација.

Предједник Градског одбора ДНС-а Бијељина Милан Дакић захвалио је Цвијановићевој за посјету, истакавши да је састанак организован с циљем договора за предстојеће изборе, те заједничког, коалиционог рада на том пољу.

„ДНС је већ активно кренуо у организацију Изборног штаба, организацију свих даљих активности у вези са изборима“, рекао је Дакић.

 

ЦВИЈАНОВИЋ: ВЛАДАЈУЋА КОАЛИЦИЈА ИСПУЊАВА ОБЕЋАЊА

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је данас након састанка у Бијељини са представницима ДНС-а да је владајућа коалиција у Републици Српској велика, доказана и тестирана и да заслужује побједу на основу резултата које је успјела остварити.

Цвијановићева је након састанка оцијенила да ова коалиција и нема правог противника, јер се друга страна не сукобљава политикама, већ износи лажи, фабрикације, дискредитације.

„Ми смо озбиљни људи и ако се политиком бавите на озбиљан начин, онда морате у свему бити озбиљни и када доносите одлуке и када дајете обећања, а посебно онда када извршавате обећања“, истакла је Цвијановићева.

Цвијановићева је нагласила да је владајућа коалиција извршавала своја обећања, а да ако је нешто и остало неизвршено, онда је то дјелимично и да се ишло да се приведе крају то што је обећано грађанима.

Она је позвала коалиционе партнере да заједно раде на постизању добрих резултата „још најмање 20 година за јаку Републику Српску“.

Цвијановићева је закључила да ова коалиција ради за велику, снажну, јаку и стабилну Републику Српску.

Архива