Цвијановић: Млади снажан елемент политике СНСД-а

31.08.2018 Актуелно

Цвијановићева, која је заједно са предсједником СНСД-а Милорадом Додиком на Јахорини присуствовала почетку програма традиционалног љетног кампа Младих социјалдемократа „еМеСдијаДа 2018“, истакла је да у СНСД-у постоји огроман корпус младих чланова који су политички освијешћени.

„Потребни су нам млади који ће моћи да промовишу политике и у будућности, а те политике Републике јесу да Република буде јака, стабилна, да будемо поносни на оно што имамо и да разумијемо куд смо се запутили“, поручила је Цвијановићева, која је и кандидат ове странке за предсједника Републике Српске.

Она је подсјетила да су власти Републике Српске предвођене СНСД-ом од 2006. године у сарадњи са младима у континуитету водиле политику која је резултирала бројним издвајањима за ову категорију становништва.

„Можемо да подвучемо црту и да кажемо да не постоји област у којој није остављен огроман резултат у оквиру омладинске политике“, истакла је Цвијановићева, која је и предсједник Владе Републике Српске.

Према њеним ријечима, млади су у сарадњи са Владом били креатори заједничких рјешења.

„Показали су шта су то потребе младих и обавезе власти уколико има слуха, а ова власт је имала“, констатовала је Цвијановићева.

Наводећи да је СНСД заједно са Младим социјалдемократима и Активом жена ове странке навикао да побјеђује, Цвијановићева је поручила да ова странка иде у још једну велику побједу – за СНСД и Републику Српску.

Архива