Цвијановић: Kоалиција СНСД-ДНС-СП у Новом Граду одлично функционише

06.08.2018 Актуелно

 

Цвијановићева је у Новом Граду након састанка са представницима општинских одбора ове три политичке странке рекла да су јасно прецизирани политички циљеви и методологија за наредни период.

„Овдје је наш програмски задатак или политички циљ апсолутна побједа појединачних кандидата који су заједнички кандидати наших политичких партија. Циљ је и да као коалиција остваримо 51 одсто подршке гласача и да наставимо без икаквих поремећаја, да се одмах имплементирају резултати избора, да након тога идемо да заједно радимо и реализујемо све што је планирано“, истакла је она.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Нови Град Сњежана Рајилић каже да су коалициони састанци у Новом Грау почели од четвртка и да ће бити интензивирани како се буду ближили избори.

„Дефинисаћемо начин како ћемо поново побиједити у Новом Граду“, каже она.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Нови Град Мирко Згоњанин рекао је да је договорен наступ у предизборном и изборном периоду ради остварења побједе.

„Договорена је подршка кандидату за предсједника Српске Жељки Цвијановић и за члана Предсједништва БиХ Милораду Додику. Сматрам да смо све усагласили“, додао је Згоњанин.

Предсједник Општинског одбора СП-а Нови Град Зоран Кукавица каже да је договорена пуна и безусловна подршка кандидатима коалиције СНСД-ДНС-СП.

Архива