Цвијановић: Очекујем велику побједу коалиције СНСД-ДНС-СПС

10.08.2018 Актуелно
 
„Имали смо конструктиван састанак и утврдили приоритете коалиције СНСД- ДНС-СП, а то је да јасно буде дефинисано шта је наш потенцијал“, рекла је новинарима Цвијановићева, након јучерашњег састанка са коалиционим партнерима. 
 
Она је подсјетила да је у Српцу било одређених трзавица с обзиром да СП није у власти у овој локалној заједници, те истакла да се након данашњих разговора отварају врата да ово питање буде ријешено.
 
Цвијановићева је у Српцу разговарала и са представницима Општинског одбора СНСД-а.
 
Она је нагласила да су на састанку утврђени одређени приоритети и капацитети са којима располаже СНСД, као и политички циљеви, а то је убједљива побједа на предстојећим општим изборима.
 
„Ту немам никакве дилеме, нити сумњу, јер СНСД показује виталност и добру организованост. То је партија са најбољом организацијом на терену, коју можете у кратком времену да мобилишете. Изразила сам захвалност свим нашим активистима без којих не би било спровођења политике СНСД-а, као и за њихову истрајност, упорност и све што су радили за нашу политичку партију“, рекла је Цвијановићева.
 
Она је нагласила да се СНСД спрема за још једну велику побједу, као и за побједу Републике Српске.
 
„Политички задатак и проритет СНСД-а јесте Република Српска. Тоје обавеза и наша партијска дужност. Србац је важна карика у нашем партијском ланцу, јер смо у овој општини имали велике побједе и имамо намјеру да овдје учинимо исто. Овдје су људи који знају шта је политика и од почетка су у СНСД-у, што је веома важно“, рекла је Цвијановићева.
 
Предсједник Општинског одбора СНСД-а Млађан Драгосављевић нагласио је да су реалне претпоставке за побједу СНСД-а на предстојећим изборима.
 
„СНСД у Српцу има јаку инфрастурктуру и мотивисаност. Могу потврдити да ће СНСД остварити врхунску побједу овдје, али и на нивоу Републике Српске и БиХ“, рекао је Драгосављевић.

Архива