Циљеви коалиције СНСД-ДНС-СП апсолутна побједа заједничких кандидата

07.08.2018 Актуелно

 

„Намјеравамо да идемо и корак даље и мислимо да за то имамо све претпоставке јер смо на данашњем конструктивном састанку коалиције констатовали да смо до сада радили добар политички посао“, рекла је Цвијановићева након данашег коалиционог састанка са представницима градских организација СНСД-а, ДНС-а и СП-а.

Она је истакла да је ова коалиција успјела да постигне све задате циљеве на поправљању економске, финансијске и социјалне слике у Републици Српској, те да су велике заслуге на страни ове коалиције очување и јачање институција Републике Српске.

„Република Српска је наш приоритетни задатак, приоритетни политички циљ, без институција нема Републике и стога смо увијек били на првој линији одбране и заштите наших институција, за разлику од оних који су били са друге стране, и нажалост, остали на тој страни, у борби против својих институција“, рекла је Цвијановићева.

Она је додала да је данашњи састанак потврдио да СНСД-ДНС-СП добро функционишу, будући да је послужио пројектовању заједничких циљева у наредном периоду.

Према њеним ријечима, ова коалиција је најдуговјечнија на овим просторима, доказана и тестирана и одрадила је добар посао свуда гдје је била заједно.

„Сигурна сам у нашу изборну побједу и сматрам да ће Приједор и цијела наша ова изборна јединица бити та која ће донијети добар резултат, наш коалициони резултат, и дати допринос управо тој великој побједи за коју се спремамо“, рекла је Цвијановићева.

Предсједник градске организације ДНС-а Миленко Ђаковић изјавио је да је на данашњем коалиционом састанку договорено да ће се странке залагати за што бољи успјех на изборима за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ.

„Све странке ће дати безрезерву подршку заједничким кандидатима за предсједника Републике Српске Жељку Цвијановић и за члана Предсједништа БиХ испред Републике Српске Милорада Додика“, истакао је Ђаковић.

Он је додао да се нада да ће чланови свих странака послушати своје руководиоце и да ће као коалиција поново славити побједу на овим изборима.

„Ова коалиција је већ дуже вријеме најстабилнија на Балкану и мислим да она треба да настави да води овај народ“, нагласио је Ђаковић.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Саша Бурсаћ оцијенио је да је ово био изузетно квалитетан састанак гдје је договорено да се и овај пут иде до јаче и снажније побједе. „Очекујемо до сада најбоље могуће резултате за појединачне кандидате у Приједору“, рекао је Бурсаћ новинарима.

Архива