Бијељина за Српску важан стратешки центар

09.08.2018 Актуелно

 

„Посебно ми је драго да је и то омогућило да се овдје данас на овакав начин обиљежава крсна слава града. Република Српска је поносна на своја достигнућа и његовање мира међу људима. Српска је поносна и на то што у њу долазе гости којима показујемо сва своја достигнућа која се данас могу видјети и у Бијељини“, рекао је Додик новинарима.

Он је изразио задовољство што је имао прилику да и као предсједник Владе и као предсједник Српске учествује и низ година уназад ради на капиталним пројектима у овом граду – изградњи болнице у Бијељини, проточном каналу и обилазници око Бијељине.

„Данас градимо Дрински насип као један од стратеших инфраструктутних објеката који ће одбранити Бијељину од високих вода“, истакао је Додик, који је присуствовао данашњој слави.

Он је, честитајући славу, рекао да је жеља свих да се за драге госте она увијек обиљежава у миру.

„Свима пружамо поруке мира, и онима који су другачији од нас, са жељом да се овдје етаблира прави мир, трајни мир и да живимо овдје његујући наше обичаје и традицију“, рекао је Додик, захваљујући градоначелнику Бијељине Мићи Мићићу за позив.

Предсједник Републике Српске је током боравка у Бијељини разговарао са амбасадором Индије Раулом Чабром и градоначелником Мићом Мићићем.

Архива