СНСД најбоља странка јер има шта да понуди својим грађанима

19.07.2018 Актуелно

„Довољно је да дођем међу вас и схватим каква је атмосфера. Ми смо људи који разумијемо довољно шта треба да радимо. Заједно смо били у многим важним стварима и многим политичким биткама. Остаће тако и у будућем периоду“, рекла је Цвијановићева у обраћању активистима Општинског одбора СНСД-а у модричкој Мјесној заједници Скугрић.

Она је нагласила да вјерује у Српску, њене институције и сваког њеног човјека.

„Знам да је сваки наш човјек довољно важан за Српску. Оно што смо научили од предсједника наше партије и Републике Милорада Додика јесте да морамо да се држимо сви заједно и чувамо институције“, истакла је Цвијановићева.

Она је нагласила да је СНСД направио доста добрих ствари у протеклом периоду, да је саниран буџет и да се све обавезе извршавају без проблема.

„Много је ствари урађено и још много тога ће тек бити урађено“, навела је Цвијановићева.

Она је истакла да вјерује у снагу СНСД-а и зна да ће та странка однијети побједу на предстојећим изборима. „Треба нам побједа која ће бити велика и коју нико неће моћи да оспорава“, рекла је Цвијановићева.

Она је нагласила да је СНСД најбоља и најодговорнија странка када је ријеч о политичкој понуди.

„Повећали смо пензије за 20 одсто, повећаћемо их још. За пољопривредне произвођаче повећали смо новац који се за њих издваја. Све је редовно“, рекла је Цвијановићева.

Она је додала да је Влада увела нова социјална права, те је изразила понос што свака незапослена породиља у Српској добија мјесечни износ који је готово у висини најниже плате.

Цвијановићева је рекла да је ријешен и проблем у вези са демобилисаним борцима који имају 65 година, а немају 15 година осигураног радног стажа.

„Ако уводимо нова права, све редовно исплаћујемо и повећавамо оно што је постојеће, немогуће је да онда причају како смо у финансијском колапсу. То годинама говоре наши политички противници“, објаснила је Цвијановићева.

Обраћању Цвијановићеве бројним активистима Општинског одбора СНСД-а у модричкој у Мјесној заједници Скугрић присуствовало је и руководство Општинског одбора СНСД-а Модрича, предвођено Младеном Крекићем.

Архива