Из челничког СДС-а указују да је Говедарица спреман да жртвује Српску

01.07.2018 Актуелно

 

Он истиче да онај ко „једном окрене леђа властитом народу нема шта да тражи на изборима“, те оцјењује да су довољне биле четири године у Сарајеву да Савез за промјене на челу са СДС-ом „покаже право лице“.

„Похлепа за влашћу их је одвела тако далеко да су четири године из Сарајева поткопавали, неријетко и у потпуности игнорисали институције Републике Српске“, навео је Шпирић.

Он истиче да су представници Савеза за промјене „пљували по чему су стигли из Српске да би показали вазалски однос према Сарајеву и да би на различите међународне адресе одаслали поруку да су они неки нови, до сада невиђени Срби, да су свјесни заблуда и грешака својих предака и да су спремни извршавати налоге који би их заузврат одржали на власти“.

Шпирић каже да су представници Савеза за промјене након четири године поново у Републици Српској и да „траже нови мандат за обрачун са њом“.

„Младен Иванић и Вукота Говедарица против Милорада Додика и Жељке Цвијановић – дакле БиХ против Републике Српске. Убијеђен сам да и овај пут неће бити дилеме и на то указују чланови СДС-а из Челинца којима је Република Српкса дража него освајање власти без ње“, рекао је Шпирић.

Архива