Мектић ради по диктату страних амбасада и међународних представника

21.07.2018 Актуелно

 

Марковићева је на Мектићеве тврдње да „врх МУП-а Републике Српске дилује дрогу“ одговорила да је то „најобичнија глупост у серији његових глупости које су се могле чути из медија“.

„Таква једна изјава заправо говори да је он задужен, да има задатак, да иде у беспоштедну борбу против свих званичника Републике Српске, па и министра унутрашњих послова /Драгана/ Лукача“, рекла је Марковићева поводом Мектићевих тврдњи о врху МУП-а Српске које је изнио синоћ на БН Телевизији.

Према њеним ријечима, Мектић то ради у недостатку активности које би требало да проводи као министар безбједности у погледу мигрантске кризе и „других врста безбједносних криза које су се надвиле над БиХ на које не реагује“.

Марковићева је истакла да Мектић „не реагује зато што ради по диктату Бакира Изетбеговића и свих оних који су га намјестили на мјесто на којем се налази“.

„Искрено се надам да су грађани Републике Српске препознали издајничку и поданичку политику и СДС-а и Савеза за промјене, па, између осталих, и Драгана Мектића у Сарајеву, јер све што раде против Републике Српске и њених званичника уперено је на слабљење Републике Српске“, сматра Марковићева.

Она је истакла да је то „онај задатак који су добили у јануару 2015. године и на коме истрајавају до октобра, односно до избора ове године“.

Марковићева је напоменула да Мектић у претходне четири године, што се могло видјети, никога није прозвао ни за најмањи инцидент који се десио у Федерацији БиХ /ФБиХ/, а камоли да је изговорио име некога од функционера или званичника из ФБиХ.

Архива