Додик: У Сарајеву постоји седам база терористичке организације „Исламска држава“!

19.07.2018 Актуелно

Додик каже да је ријеч о арапским насељима која су окружена зидинама и потпуно изолована од остатка свијета, па тамо чак не смију да уђу ни локални, „обични муслимани“. Према његовим ријечима, због тога није чудно то што је у готово сваком терористичком нападу у Европи учествовао човек са документима БиХ, а то само доказује да пријетња новим ратом Насера Орића мора озбиљно да узбуни сваког Србина!

Додик истиче да се потенцијални терористи из Сирије враћају у Сарајево, а да опасност представљају и мигранти.

„Од 10.000 миграната који уђу у БиХ, њих 200 до 300 имају документа, док за остале не знамо ко су, нити шта им је намјера. БиХ ће све више бити етикетирана не само као пропала земља, већ и као легло исламског тероризма, с којим Европа и свијет имају озбиљних проблема. Нема великог терористичког акта у свијету, од Њујорка, Вашингтона, па до Лондона, Мадрида и Париза да учесници немају документа БиХ. У Сарајеву постоји седам арапских насеља окружених зидом, изолованих од локалне средине. Праве се енклаве у које чак ни локални муслимани не смију да уђу. Зато се мора размишљати о томе у чему ми живимо и зашто је изјава Насера Орића проблематична и зашто мора да пробуди сваког Србина“, упозорава Додик.

Запад наоружава само муслимане

Додик је додао и да су се западне земље постарале да се у Републици Српској укину све фабрике оружја и муниције, а да их у Федерацији БиХ остане шест.

„Наши људи у заједничким институцијама, члан Предсједништва БиХ и људи у Министарству одбране дозволили су да производња оружја и муниције остане у надлежности муслимана. Промијенићемо то брзо“, поручује Додик.

Архива