Додик: Мектић удара на МУП Српске – нашу најзначајнију институцију

23.07.2018 Актуелно

Он је поручио да Мектић „нема довољно можданих вијуга“ да измисли тврдње да врх МУП-а Републике Српске дилује дрогу, већ му је неко рекао да „удара“ на Полицију Републике Српске.

Додик је истакао да се залаже да се изврши репресија над сваким ко дилује дрогу или врши било какав криминал у Републици Српској, иако све што он зна говори да Мектићеве тврдње нису тачне.

„Хоће да каже људима у Српској да се овдје не може живјети, да је и Полиција корумпирана, што није истина. Немогуће је да неко ко је министар не предузме одређене мјере, ако је то истина. Прави министар не обавјештава јавност о таквим стварима, већ дјелује“, поручио је Додик.

Он сматра да треба из Полиције избацити сваког појединца који је укључен у било шта око тога, истичући да је Полиција Републике Српске једва одбрањена.

„Ја знам колико је то било тешко. Наша Полиција је много радила на сузбијању тих токова, који нису везани само за Републику Српску, већ регионалних и свјетских токова, са којима се ми боримо са капацитетима које имамо“, закључио је Додик.

Архива