У Шипову yручене чланске карте за 110 нових чланова СНСД-а

18.06.2018 Актуелно

 

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић, која је присуствовала уручењу, рекла је новинарима да ових 110 чланова представља нову снагу СНСД-а.

Она је додала да је задовољна сваки пут када присуствује пријему нових чланова у свим општинама.

„То значи да смо препознати као политичка снага која зна да управља процесима, да његује и промовише јединство које нам је потребно. Људи показују жељу да буду чланови СНСД-а да бисмо сви заједно радили за бољу и јачу Републику Српску“, рекла је Цвијановићава и додала да је то уједно потврда политике коју је СНСД до сада спроводио.

Она је истакла да су људи препознали снагу СНСД-а, патриотизам којим се руководи, али и апсолутну свијест о потреби да се заштити уставна позиција Републике и да се она у континуитету јача.

Цвијановићева је нагласила да је СНСД моћна странка, присутна у свим дијеловима Републике Српске са снажним организацијама на терену и људима који знају шта су њихови политички циљеви.

Предсједник Општинске организације СНСД-а у Шипову Милан Ковач захвалио је новим члановима СНСД-а на повјерењу исказаном овој странци.

„Ова власт је показала да може да ствара услове за бољи живот. Ви сте од данас дио велике породице. Наставићемо заједно да радимо да бисмо добили изборе. Не може се побиједити без људи, без дјела, без политичке организације“, нагласио је Ковач.

СНСД у Шипову броји више од 2.000 чланова.

Архива