MCД броји више чланова од укупног броја чланова Иванићевог ПДП-а

27.06.2018 Актуелно

 

За разлику од других партија, младима прилазимо другарски и искрено, те заједно са њима иницирамо и организујемо бројне активности у свим крајевима Републике Српске, од Новог Града до Требиња.

Млади социјалдемократи су заслужни за политике које су највише помогли младима, креирали смо програм субвенције каматне стопе за стамбене кредите младим брачним паровима, утицали на повећање стипендија студентима, увели стипендије за најбоље студенте и талентоване спортисте, покренули програме запошљавања приправника, Влада Републике Српске предвођена кадровима СНСД-а константно помаће омладинске невладине организације. Само у овој години смо омогућили запошљавање 1000 младих приправника, а ускоро ће бити уложено два милиона марака у старт ап идеје младих. Ово су само неки од резулатата рада Младих социјалдемократа на које смо поносни, али и који нас обавезују да још више радимо за младе Српске.

Нажалост, крајњи домет наших младих колега из ПДП-а и других странака такозваног „Савеза за промјене“, јесу деструктивне акције, стварање саобраћајног колапса у највећем граду Републике Српске, те посебно срамно заустављање и претресање кола хитне помоћи у којој су се налазили пацијенти.

Позивамо господина Иванића, који тврди да млади више немају ентузијазам да гласају за СНСД, да буде стрпљив и сачека резултате октобарских избора, на којима ће млади људи, као и остали грађани Републике Српске, у политичку прошлост послати све пробосанске опције, које не поштују Републику Српску и њене институције.

Архива