Званичници Српске честитали градоначелнику Бањалуке

17.05.2018 Актуелно

 

„Поводом Спасовдана – славе Града, Вама, предсједнику Скупштине града, одборницима и свим грађанима Бањалуке упућујем најсрдачније честитке. Желим Вам да заједно са сардницима, партнерима, грађанима и свим људима добре воље прославите овај празник у радости, добром здрављу и заједништву у складу са традицијом и обичајима нашег народа“, наведено је у честитки предскједника Српске.

Додик је навео да Бањалука, као административни, привредни, универзитетски и културни центар Републике Српске, носи сва обиљежја савременог европског града, која га чине привлачним мјестом за живот и рад, нарочито младих и образованих људи.

„Вјерујем да ћете на челу Градске управе додатно промовисати потенцијале града, и у том смислу наставити да радите на унапређењу пословног амбијента за привлачење нових инвестиција, рад и запошљавање. У то име изражавам Вам пуну подршку и желим много успјеха у даљем раду на задовољство и добробит свих грађана Бањалуке и Републике Српске“, наведено је у честитки предсједника Републике Српске.

И предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је градоначелнику Бањалуке Игору Радојичићу, предсједнику Скупштине града, одборницима и свим грађанима Спасовдан – крсну славу, истичући да се Бањалука у посљедњем периоду успјешно развија, остварује нове идеје и снажне иницијативе.

„Искрено вјерујем да ће, као политички, административни, финансијски, културни и образовни центар Републике Српске, Бањалука напредовати на свим пољима, као отворен и пријатељски град“, навела је Цвијановићева у честитки.

Цвијановићева је пожељела да овај празник, уз поштовање богате традиције, буде водиља за стварање што квалитетнијег живота у Бањалуци за све њене грађане.

Архива