Марковић: Иванић правио компромисе на штету Српске

31.05.2018 Актуелно

„Зашто Младен Иванић сваки дан у медијима понавља да је политичар са највише гласова у БиХ? Једноставно зато што покушава да храбри сам себе од неминовног пораза који и те како осјећа, а који га очекује на предстојећим изборима у БиХ“, истакла је Марковићева.

Да Иванић има највише гласова, каже Марковићева, „он би мирно сједио и чекао побједу, а не би ишао од медија до медија покушавајући да убиједи, прије свега, себе а и све нас како је он најомиљенији политичар“.

Она је оцијенила да Иванић можда и јесте омиљени политичар, али у Федерацији БиХ, док у Републици Српској то сигурно није.

„Мисли и да је коректно радио свој посао – за БиХ вјероватно јесте али за Републику Српску није, јер се у Предсједништву БиХ, гдје је све вријеме статирао, није мијешао у свој посао нити је радио у интересу Републике Српске. Глумио је великог политичара и правио компромисе на штету Српске“, истакла је Марковићева.

Она сматра да „Иванић мора да оде, јер је дошло вријеме да Република Српска има правог и истинског представника у Предсједништву БиХ, а то је Милорад Додик – чувар Републике Српске“.

Архива