Одобрена помоћ инфраструктурним пројектима у Костајници

17.05.2018 Актуелно

 Јањетовић је након састанка навео да је Влада Српске одобрила 650.000 КМ за обнову регионалног пута М-14, као и 730.000 КМ за пројекат енергетске ефикасности за Основну школу „Петар Мећава“.

Он је захвалио и предсједнику Српске, из чијег ће буџета бити издвојено 15.000 КМ за изградњу ограде у дворишту вртића „Кестенко“ у Костајници.

Додик, који је лидер СНСД-а, рекао је данас након састанка у Костајници да се политика увијек мјери по томе шта остави иза себе и да је због тога СНСД једина исправна политичка оријентација која може да обезбиједи стабилност и развој Републике Српске.

Лидер СНСД-а је навео да је са представницима Општинског одбора ове странке у Костајници данас разговарао о активностима у овој општини и о предстојећим изборима, те нагласио да овај одбор показује политичку снагу и да је спреман за изборе.

Додик је нагласио да је Костајница имала најбољи период док је СНСД био на власти и да СНСД жели да врати тај период.

Он је нагласио да актуелна власт настоји да помогне свим општинама, без обзира ко је на власти, а да опозиција у Српској, индукована најчешће страним фактором, покушава да све обезвриједи.

Архива