Крекић поново изабран за предсједника ОO СНСД Модрича

28.04.2018 Актуелно

 

Предсједник СНСД-а Милорад Додик, који је присуствовао Изборној конференцији у Модричи, честитао је Крекићу и истакао да је Општински одбор СНСД-а у овој општини један од најбољих у Републици Српској.

Он је истакао да је поносан на резултат који је овдје остварен на локалним изборима 2014. године и да очекује да се то понови и на општим изборима у октобру ове године.

„Модрички одбор СНСД-а је организација која у континуитету остварује одличне резулате, држи сређену општинску управу и организција је која може да изнесе сваку политичку тему и политичи рад“, рекао је Додик новинарима.

Додик је најавио нову подршку локалној управи Модриче у којој СНСД има одлучујућу улогу.

Он је напоменуо да је СНСД је претходних година реализовао бројне пројекте у Модричи, у чији развој је из буџета Републике Српске до сада уложено 55 милиона КМ којима су, уз средства других донатора и локалног буџета, реализовани значајни инфраструктури и други пројекти.

Крекић, је добио једногласну подршку на изборној конференцији, рекао је да је СНСД 14 година најјача политичка паритије у Модричи и да су видљиви њени резултати у руковођењу локалном управом.

Он је нагласио да је приоритет СНСД, која броји 2.800 чланова, развој ове локалне заједнице, те да ће уз помоћ Владе Републике Српске и подршку предсједника Републике Српске Милорада Додика, као и средствима општине, ове и наредне године бити реализовано неколико великих, капиталних пројеката.

Крекић, који је и актуелни начелник општине Модрича, навео је да је у плану уређење Трга Др Милан Јелић, изградња одбрамбених насипа на ријеци Босни у избјегличком насељу Модрича четири, а да је урађена кишна канализација у центру града, те изграђен кружни ток на улазу у град из правца Добоја.

Он је подсјетио да је Влада Републике Српске јуче одобрила 1.000.000 КМ и да ће ускоро почети радови на инфраструктури.

На данашњој изборној конференцији изабран је Општински одбор од 43 члана који ће, на првој сједници, бирати Предсједништво и радна тијела одобра.

Изборној конференцији присуствовао је члан Главног одбора СНСД-а Теслић Драган Богданић.

Архива