Петровић: Херцеговина цијени подршку Српске и Србије

10.04.2018 Актуелно

„Захвалио бих предсједницима Вучићу и Додику на исказаној подршци и помоћи у развоју Требиња и цијеле Херцеговине. Народ ове регије цијени све што за њих чине. За нас је најважније да постоји јединство између предсједника Српске и Србије“, рекао је Петровић.

Обраћајући се пред више хиљада грађана Требиња и Херцеговине на Тргу слободе, Петровић је навео да Вучић и Додик нису дошли у Требиње са ријечима, већ са дјелима.

„То су показали градњом вртића, затим планираном изградњом духовног центра у Мркоњићима, родном селу Светог Василија Острошког и подршком многим другим пројектима који ће бити реализовани у наредне двије године“, истакао је Петровић.

Он је нагласио да је свима јасно колики притисак трпе предсједници Србије и Републике Српске, поручивши им да могу да буду сигурни у подршку народа који се данас окупио у Требињу.

„То значи да смо на правом путу и да имамо будућност. То показује вишегодишња сарадња Вучића и Додика, која се огледа у многобројним пројектима које је у Српској подржала Србија“, каже Петровић.

Он је позвао Вучића и Додика да поново дођу у Требиње, након што сви планирани пројекти буду реализовани.

Архива