Додик: СНСД чува достојанство српског народа и Српске

22.04.2018 Актуелно

 

На обиљежавању 20 година од оснивања теслићког СНСД-а, Додик је нагласио да ова странка у Теслићу, као и у другим општинама Српске, може да се окрене и покаже шта је урадила у протеклом периоду.

„Ова дворана у којој се налазимо изграђена је на иницијативу наших активиста. Изграђен је пут од Котор Вароша до Теслића и многе друге капиталне ствари које се односе на ову општину“, рекао је Додик.

Он је нагласио да је данашња манифестација одлична прилика да захвали заслужнима на досадашњој упорности и срчаном раду на промоцији идеја СНСД-а, која је политика државотворности Републике Српске и која баштини и чува мир.

„СНСД је поносна и достојанствене политичка партија која са образом може да изађе пред овај народ и покаже своје резултате“, истакао је Додик.

Он је навео да ће представљање кандидата за предсједника Владе бити у складу са унапријед утврђеним роковима и да ће са коалиционим партнерима договарати ко су најбољи кандидати.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Теслић Драган Богданић очекује да ће ова партија остварити побједу на свим нивоима власти у Српској и БиХ.

Данашњој манифестацији поводом обиљежавања 20 година од оснивања теслићког СНСД-а, присуствовала је и потпредсједник странке Жељка Цвијановић, представници коалиционих странака у Теслићу, начелници општина Станари и Прњавор, те представници Универзитетско-клиничког центра из Бањалуке.

Током манифестације уручена је захвалница Ивки Ристић, првом посланику СНСД-а из Теслића у Народној скупштини Републике Српске. Захвалнице су уручене и првим теслићким одборницима из реда ове странке Сави Касаповићу, Бошку Јотановићу, Николи Вуковићу и Војиславу Дујаковићу.

За 20 година рада награда је уручена техничком секретару Слободанки Нунић.

Архива