Српска једина политичко-територијална цјелина која функционише у БиХ

14.03.2018 Актуелно

 

Додик је нагласио да квалификовати Републику Српску као проблем или дестабилизујући фактор на Балкану, могу само они који не воле ни свој народ ни државу.

„Форсирање лажних тема као што су подршка паравојим формацијама, којих нема и обука српске дјеце, које такође нема, и слично, наруџбина је коју је СДС добио споља од ментора и у функцији су елиминације власти у Републици Српској недемократским средствима“, поручио је предсједник Српске.

Додик је истакао да разумије потребе неких људи из опозиције да искористе све могућности у борби против власти, што је демократски.

„Али, они који Републику Српску лажно оптужују као извор нестабилности непријатељи су и свог народа и државе“, сматра Додик.

Према његовим ријечима, тврдње да власт у Републици Српској води ризичну политику долазе управо од оних који у недостатку своје, спроводе туђу политику.

„Власт и опозиција имају довољно терена и тема на којима могу да укрсте копља. Терен на којем се данас налазе истакнути представници СДС је живо блато у које желе да повуку све за собом свјесни дебакла на предстојећим изборима“, закључио је Додик.

 

Архива