Шпирић: У борби за властите интересе Мектић не преза ни од чега

19.03.2018 Актуелно

„У борби за властите интересе Мектић не преза ни од чега, па му је већ одавно главна мета Република Српска и њене институције, а сад је ударио и по Русији“, каже Шпирић.

Он је додао да овим што сада ради – новим списковима и извјешатјима Министарства безбједности БиХ, Мектић прави проблем грађанима Русије да и туристички посјете ове просторе или као промотори културе, спорта, традиције, а да не говоримо о инвестицијама и економској сарадњи.

„Мектићеве изјаве немјерљиво су штетне по српски народ, а не само Републику Српску. Његово незнање и бахатост требало би бити санкцинисано у складу са законом али, нажалост, више утицаја и надзора немају ни парламентарне комисије нити врх његове странке, СДС, која је расцјепкана и обезглављена“, рекао је Шпирић.

Он тврди да је, након свега што је урадио појединцима и Републици Српској у цјелиини, тешко вјеровати да се Драган Мектић може мијењати.

„Оно у шта смо сигурни је да ће народ Српске на октобарским изборима санкционисати и његову и издају савеза којем припада“, закључио је Шпирић.

Архива