Позив свим републичким и локалним институцијама да подрже запошљавање грађана Српске

29.03.2018 Актуелно

Ово рјешење ће омогућити младим и високообразованим грађанима Српске дa обаве приправнички стаж и буду конкурентнији на тржишту рада.

Завод за запошљавање ће реализовати седам пројеката запошљавања и самозапошљавања у реалном и јавном сектору, пројекте запошљавања борачких категорија, повратника, рањивих и других друштвених група који ће за резултат имати запошљавање више хиљада људи.

СНСД позива све републичке и локалне институције, установе и организације да се укључе у овај програм и на тај начин подрже запошљавање грађана Српске.

Извршни комитет је примио информацију о паду скупштинске већине у општини Теслић и констатовао да је то било очекивано с обзиром на чињеницу на који начин је локална власт предвођена Миланом Миличевићем, предсједником Главног одбора СДС, водила ову општину, криминализујући све процесе и процедуре. Извршни комитет констатује да је и ово јасан сигнал изборног дебакла који ће доживјети странке које су опозиција Српској јер су и њихови партнери код њих препознали оно што је народ раније схватио, а то је деструктивност и штетност њихове политике на свим нивоима.

Архива