Додик: Наставићемо да развијамо Јахорину

10.03.2018 Актуелно

 

Додик је захвалио свима који су радили и вјеровали у Јахорину и који су ових дана дошли да додатно промовишу ову олимпијску љепотицу.

„Сви успјеси које је Олимпијски центар `Јахорина` постигао у посљедњих неколико мјесеци говоре да се Јахорина може развијати. Било је важно и наше увјерење да можемо рехабилитовати Јахорину, а то је показала и агилна управа предузећа и други фактори који овдје обављају одређене дјелатности“, рекао је Додик новинарима.

Након састанака са учесницима „Трке познатих пријатеља Јахорине“, коју ће у поподневним часовима свечано отворити прослављени италијански скијаш Алберто Томба, предсједник Српске је истакао да уз подршку Републике данас има разлога да се похвали и да каже да се на Јахорини остварују добри резултати.

„Наше амбиције за идућу годину су веће и у том погледу наставиће се инвестиционе активности. Инфраструктурни и логистички садржаји који су потребни да прате једну овако важну туристичку дјелатност биће готови већ на љето, а Јахорина ће моћи да ради и живи не само за вријеме сезоне него читаве године“, најавио је предсједник Репубике Српске.

Он је захвалио свим учесницима данашње трке, као и онима који су дошли да је подрже, те изразио очекивања да ће понијети лијепе успомене са Јахорине.

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић изразио је задовољство што је ове године Олимпијски центар доживио резултат који нико није очекивао.

Он се, у име Олимпијског центра, највише захвалио предсједнику Додику који их је одржао и вјеровао у њих и прије почетка ове сезоне.

„Ми смо радом и резултатима показали да Јахорина може да се врати у сам свјетски врх“, рекао је Љевнаић.

Архива