Додик: На предстојећим изборима могућ историјски успјех

16.03.2018 Актуелно

 

Додик је на свечаној сједници Општинског одбора СНСД-а рекао да је прошло 20 година које су биле изазовне и тешке, али да су у Броду заједно, успјешнији из године у годину, јавио је РТРС.

„Не ради се овдје само о инфраструктурним пројектима. Покушавамо да изградимо одговорност према локалној заједници и према Републици. Дошао сам овдје да им се захвалим, јер није увијек било лако бити члан СНСД-а“, рекао је Додик.

Он је истакао да је дошао и да их поџи, јер предстоје и избори, гдје ће се мјерити права снага странке. „Уколико будемо заједно радили, можемо имати историјски успјех“, навео је Додик.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Илија Јовичић каже да је данас велики дан за општинску организацију.

„Ми смо једна моћна организација, која из године у годину биљежи све боље резултате. Такав континуитет очекујем и у овој изборној години“, рекао је Јовичић.

Он је додао да СНСД има снагу за побједу на изборима. „Стање странке у Броду се поправља у односу на 2012. годину, када смо били у некој, да тако кажем, депресивној фази. Сада са задовољством могу и као предсједник ОО и као начелник да подвучем, у Броду се ствари крећу ка бољем. Општина из дана у дан напредује“, навео је Јовичић.

СНСД у Броду има 2.000 чланова. Општински одбор броји 44 члана, Предсједништво 19, а Извршни комитет седам.

Архива