Цвијановић: Политика Савеза за промјене опасна по грађане Српске

24.03.2018 Актуелно

 

„Кад Младен Иванић, ПДП или СДС причају о имиџу Републике Српске, морам да их питам зашто лажу по страним медијима о наводним паравојним формацијама, наоружавању и милитаризацији Републике, правећи од ње безбједносну пријетњу малтене глобалних размјера, само зато што су неспособни да побиједе на изборима“, истакла је она.

Цвијановићева је оцијенила да су довели у проблем институције Републике, њене грађане, борце, пензионере, студенте и све породице, стављајући мрљу на све и свакога ко овдје живи.

„Политика Савеза за промјене, ако та креација уопште и има неку политику, је опасна по грађане Српске и заслужила је да оде на политичко сметљиште. Нажалост, прича о Републици као наводној безбједносној пријетњи, само је један од метода неспособне опозиције која је изгубила сваки кредибилитет пред сопственим народом.

Прије тога смо гледали звиждаљке, па кобајаги заузимање стола у Народној скупштини Републике Српске, па смо гледали издају и пузећу политику у Сарајеву. Гледали смо и како нам пријете правосуђем БиХ, истим оним које је Србе за ратне злочине судило по једном, а Бошњаке по другом закону“, нагласила је Цвијановићева, која је потпредсједник СНСД-а.

У својој политичкој хистеричној немоћи, каже Цвијановићева, сад пријете како ће као објављивати и туђе мејлове.

„Не постоји институција Српске на коју нису ударали у својој политичкој лудости. Они су иначе доказани мајстори за снимања, монтаже, паковања, праћења, шпијунирања, једино нису мајстори да ураде нешто добро за грађане Српске. То је одметнута, сулуда политика и зато ће завршити тамо гдје јој је мјесто“, закључила је Цвијановићева.

Архива