Шулић: Пред нама јoш једна побједничка кампања СНСД-а

04.02.2018 Актуелно

 

„Пред нама је још једна побједничка кампања СНСД-а у којој ћемо доћи до сваког грађанина Републике Српске и објаснити му зашто су кандидати наше странке најбољи за Српску“, рекао је након састанка предсједник МСД-а Денис Шулић.

Шулић је истакао да су грађани из општина Брод, Дервента, Модрича и Вукосавље препознали да су СНСД и предсједник Додик на страни народа.

„Развој ових општина откако их воде кадрови наше странке је најбољи доказ на који начин СНСД управља процесима“, нагласио је Шулић.

Млади социјалдемократи ће ове године креирати политике које имају за циљ повећање запослености младих, боље позиционирање младих на тржишту рада и бржу интеграцију из система образовања у систем тржишта рада.

„Нашем друштву ћемо понудити програме који ће најбоље младе кадрове позиционирати у фокус радара послодавца. Потребна нам је карта младих кадрова Републике Српске која ће бити доступна свим послодавцима и из које ће они у сваком тренутку добити информације о младим кадровима коју су им потребни. Ово је само једно од системских решења која ћеми креирати“, рекао је предсједник кадровске комисије МСД Марио Ђуран.

На састанку се говорило и о плану активности општинских одбора из ове изборне јединице и закључено је да ће све активности бити усмјерене ка побједи СНСД на предстојећим изборима.

Архива