НДП и остатак такозваног СзП да престану обмањивати јавност

07.02.2018 Актуелно

Такође, желимо да их питамо и да ли је могуће да њима који се константно представљају као велики борци против криминала и корупције, смета истрага Полиције о проневјери новца пореских обвезника Републике Српске?!

Питамо их и да ли је могуће да они борбом против криминала и корупције сматрају само оне ороцесе које против грађана Републике Српске воде неуставне и незаконите правосудне институције БиХ, а да све процесе које воде институције наше Републике Српске називају политичким прогоном?!

И на крају, желимо да их питамо и да ли је могуће да мисле да неко може профитирати и унаприједити свој политички рејтинг због правосудног процеса који правосудне институције воде против неког анонимуса и индививидуе, која се у овом случају зове Боре Шкељић?!

СНСД још једном жели подсјетити јавност да у Републици Српској не постоје било какве црне листе, а Министарству унутрашњих послова и правосудним институцијама Републике Српске пружамо пуну подршку у независном и професионалном обављању својих послова.

Архива