СДС жели да умањи значај Дана Републике и нанесе штету Српској

15.01.2018 Актуелно

Суочени са неумитним чињеницама да је народ пуног срца и са поносом прославио Дан Републике Српске и свјесни да немају никакве шансе на наредним изборима, Српска демократска странка и у овом случају је добровољно преузела улогу мегафона Бакира Изетбеговића и страних агентура у нади да ће тако заједнички дискредитовати актуелну власт у  Српској што би им помогло да дођу на власт, блатећи при томе и сопствену државу – Републику Српску.

Подргијавајући измишљену причу о паравојним формацијама Српска демократска странка оптужује и дискредитује не само Републику Српску већ и Србију и Русију, како су то већ осмислиле западне агентуре и бошњачко обавјештајно подземље у Сарајеву. На таквој врсти нетрпељивости према актуелној власти Републике Српске, Српској демократској странци би, нема сумње, позавидјели и највећи непријатељи Републике Српске.

Савез независних социјалдемократа поручује јавности али и Српској демократској странци као и креаторима памфлета о наводним паравојним формацијама да ће Република Српска бити сачувана без обзира на неаргументоване оптужбе, бесмислице и глупости које смо чули протеклих два дана, јер добро знамо одакле вјетар дува .

Архива