Oпасна и примитивна представа очајника из СзП

25.01.2018 Актуелно

У саопштењу из СНСД-а истиче се да „црнило којим покушавају да посљедњих дана обоје Републику Српску несхватљиво је и дугорочно штетно и то не за предсједника /Републике Српске и СНСД-а/ Милорада Додика и СНСД, већ за Републику Српску коју СзП наводно брани и то на начин да од ње прави црну рупу региона“.

„Ухваћени у нечасној намјери да хапшењем предсједника Додика покушају да га политички побиједе, данас сипају гомилу небулоза око рата, униформи, аутомобила, вила, авиона, камиона и осталих предмета, не би ли пажњу јавности скренули са срамоте на коју су били спремни зарад пар фотеља“, наглашавају из СНСД-а.

У саопштењу се наводи да „њихово данашње обраћање јавности, која није подијељена како тврде, и која одлично разумије шта се дешава у Републици Српској, наочигледнији је примјер говора мржње и јадан покушај да се побјегне од слуганске политике у Сарајеву“.

„Предсједник Републике Српске Милорад Додик никада није довођен у везу са било чијим убиством, што је био случај са неким ранијим предсједницима Републике Српске, а видимо да су они то заборавили. И не само заборавили, већ почели држати и лекције о достојанству и имиџу“, истиче се у саопштењу из СНСД-а.

Архива