Млади cy покретачка снага и будућност СНСД-a

09.12.2017 Актуелно

 Цвијановићева, која данас учествује у раду политичке академије намијењене члановима Младих социјалдемократа, нагласила је да је ово један успјешан пројекат који се спроводи кроз различите модуле у оквиру СНСД-а.

„Увијек обрађујемо различите теме од тога како наступати у јавности, до озбиљних тема које се односе на резултате политичке партије и Владе, гдје наша политичка партија има доминантну улогу у креирању одређених политика“, рекла је Цвијановићева новинарима у Лакташима прије почетка политичке академије.

Према њеним ријечима, суштина оваквих догађаја јесте да млади разумију процесе, да разумију гдје живимо и шта морају да раде политичари.

Предсједник Младих социјалдемократа Денис Шулић истакао да је ово друга генерација која похађа политичку академију СНСД-а.

„Партија која организује овакве семинаре за младе људе сигурно је партија која брине о својој будућности. Овдје имамо младе из цијеле Републике Српске, од Новог Града до Требиња, који уче како да, кад се врате у своје општинске одборе, раде и преносе идеју и јаке Српске и јаког СНСД-а“, рекао је Шулић.

Архива