Изабрано ново руководство ОО СНСД Шамац

02.12.2017 Актуелно

Ђурђевић је истакао да је нa овој конференцији  СНСД показао сву своју снагу.

„Изабрано је ново руководство које ће даље снажити и јачати СНСД у овој локалној заједници, које ће сљедеће године на општим иборима обезбиједити апсолутну подршку предсједнику Републике Српске Милораду Додику и СНСД-у“, каже Ђурђевић.

Он је поручио да ће шамачки СНСД наставити да јача и да ће посебну пажњу посветити Активу жена СНСД и Mладим социјалдемократама.

Извршни секретар СНСД-а за изборну јединицу шест Бојана Васиљевић Пољашевић истакла je да јој је задовољство да послије локалних избора СНСД-а у Шамцу има већи број одборничких мандата него што је странка имала у претходном периоду.

„Захвалила бих досадашњем руководству странке. Ово данас у Шамцу је ствар демократског процеса који је предвиђен статутом СНСД-а. Честитам новом руководству и срећан будући рад“, рекла је Пољашевићева.

Предсједник Младих социјалдемократа Републике Српске Денис Шулић истaкao је да је најважнија подршка СНСД-у, те да су они као млади социјалдемократи јако важан политички дио странке.

„Ова конференција и нови Општински одбор СНСД који има велики број младих гарант је раста и развоја СНСД у Шамцу и у изборној јединици шест. Сигуран сам да ће СНСД у Бијељини и у Шамцу на сљедећим општим изборима остварити убједљиве побједе“, рекаo је Шулић.

Архива