Нема бошњачког политичара који није спреман да третира Српску као политички, па и војни циљ

25.11.2017 Актуелно

„Зато постоје разне организације које се формирају код муслимана, што нам је познато и о томе имамо информације дуже вријеме. Не занима ме шта мисли Бакир Изетбеговић, а ако постоји наоружавање онда је то илегална структура ван система и контроле“, рекао је Додик новинарима коментаришући информацију „Вечерњих новости“ да Изетбеговић спроводи илегалну обуку паравојних формација коју је до сада прошло најмање 9.000 младих Бошњака.

Додик је истакао да се у БиХ мора вратити изворном Дејтону.

Коментаришући изјаву новог првог замјеника високог представника Дениса Херна да нису тачна мишљења да је изворни Дејтон мијењан и да су од Републике Српске узурпиране неке надлежности, Додик је рекао да је то његова ствар али да се у БиХ мора вратити изворном Дејтону.

„Политички систем потребно је организовати у складу са уставом. Ово што сада имамо је ван Устава и резултат је насиља његових претходника о којима не жели да разговара, али и ароганције коју показује у смислу насиља над уставом и свега што је чињено у прошлости“, рекао је Додик новинарима у Бањалуци.

Архива