СзП кренуо у најопаснију авантуру до сада, рушење Републике Српске

13.09.2017 Актуелно

 

Овај, до сада, невиђен акт насиља према демократији, потврдио је да њихово дјеловање није ни опозиционио, ни алтернативно, ни идеолошко и што је најважније – све што раде, раде без подршке јавности, која је прије само годину дана на локалним изборима у Републици Српској рекла шта мисли о њиховом дјеловању.

Aкцију насилног заузимања парламента cy осмислили дио политичког Сарајева, екипа Џорџа Сороша и његовог референта Брајана Хојт Јиа, која је стигла у Републику Српску, и добро позната амбасада у Сарајеву.

Политичко Сарајево жели да уништи Републику Српску, особље амбасаде жели да уништи Милорада Додика и СНСД. Шта желе СДС, ПДП и НДП? Пошто немају продршку јавности, и то им је очито стављено до знања, предложено им је да крену у рушење најважнијег мјеста у држави – Народне скупштине.

Пoзивамo cве опозиционе посланике у Народној скупштини Републике Српске да се окану авантура и врате у оквире нормалног понашања и парламентарној дискусији из које је увијек као побједник излазила Републике Српске, ма ко био власт или опозиција.

Све друго удаљава нас од основног циља – очувања државе и њених демократских институција.

Архива