Политичари вриједе онолико колико оставе иза себе

17.09.2017 Актуелно

 

„Посебна ми је част да у овом дану, који је важан за читаву Србију и српски народ, поготово за овај крај, промовишем отварање оваквог не само лијепог него и елегантног ауто-пута, који није само улагање новца или рада. Ово је национална и цивилизацијска промјена за овај крај и допринос Србији“, рекао је Додик након што је са предсједником Србије Александром Вучићем присуствовао отварању ове дионице ауто-пута.

Према његовим ријечима, политичари и они који раде јавне послове вриједе онолико колико оставе иза себе.

„Вучић, његови сарадници и Влада овим што чине, када се окрену, могу да виде низ километара иза себе, објеката, школа, свега оног што диже стандард Србије и што значи допринос и јачање нашег увјерења и националног поноса“, рекао је Додик.

Он је поновио да је Република Српска загледана у Србију и жели јој све најбоље, њену моћ и снагу.

„Знамо да без Србије нема ни развоја ни стабилности овог читавог региона. Ми јесмо, увијек смо заједно и бићемо заједно и никада нисмо били више заједно него сада захваљујући Вучићу који није престајао да се интересује за проблеме које имамо и у оквиру својих послова да допринос. Могу да свједочим о томе и мислим да сам једини прави свједок томе. Желим успјех Србији, желим јој моћ“, рекао је Додик.

Архива