Лука Петровић реизбран за предсједника Градског одбора СНСД Требиње

19.08.2017 Актуелно

Додик је истакао да је на чело требињског одбора изабран човјек који је предводник нове генерације, који ће обиљежити политичке процесе у Републици Српској.

„То је човјек који је својом упорношћу, радом, патриотизмом и односом према локалној заједници и људима показао да је способан да руководи важним ресорима“, рекао је Додик новинарима послије конвенције.

Он је подсјетио да је Петровић и генерални секретар СНСД-а, што говори да се преданим радом све може постићи.

Додик је нагласио да је ово једна од најбољих организација која је имала импозантан успјех 2016. године и у политичком смислу преокренула ситуацију у Требињу, те да је чланство из дана у дан све бројније.

„СНСД има одговорност. То је партија која има одговорност не само за развој локалне заједнице већ цијелог друштва. То је патриотска партија која је окренута изградњи и очувању нације и народа, али исто тако грађана и Републике Српске“, нагласио је Додик.

Петровић каже да је убијеђен да једногласна подршка са толиким бројем пробуђених активиста у Требињу говори да ће допринијети убједљивој побједи не само 2018. године већ и у будућим изборним циклусима.

Петровић је поново изабран на мјесто предсједника Градског одбора СНСД-а једногласном одлуком делегата. На данашњој конвенцији изабран је и нови Градски одбор СНСД–а Требиње.

Архива