Цвијановић: Реформе остају приоритет Владе

01.08.2017 Актуелно

 

Цвијановићева, која је данас у Бањалуци примила у опроштајну посјету шефа Мисије ОЕБС-а у БиХ Џонатана Мура, изразила је наду да ће и остали нивои власти у БиХ показати једнаку посвећеност и разумијевање за поштовање усаглашених програма и договорених рокова.

Саговорници су размијенили мишљења о актуелним политичким и економским темама у Републици Српској и БиХ, с посебним освртом на спровођење економско-социјалних реформи, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

На састанку је оцијењено да реформе треба да буду у фокусу дјеловања свих нивоа власти, те да су за рјешење важних питања потребни политички дијалог, међусобна сагласност и уважавање свих нивоа власти у складу са уставним надлежностима.

Премијер Српске је захвалила Муру на коректној и доброј сарадњи, као и позитивним иницијативама и пројектима које је Мисија ОЕБС-а реализовала у сарадњи са Владом, институцијама и локалним заједницама у Српској.

Цвијановићева је пожељела Муру успјех на професионалном и личном плану и изразила увјерење да ће успјешна сарадња између институција Српске и Мисије ОЕБС-а бити настављена и убудуће.

Архива