Цвијановић: СДС пао на ниске гране и ту нема спаса

02.06.2017 Актуелно

 

„То што господин Гламочак омаловажава један тако важан догађај, само показује да је СДС пао на ниске гране и да ту нема спаса. Ионако није било потребе да будем у Народној скупштини Републике Српске, јер је иницијатива опозиције за смјену Владе била чисто политиканство и унапријед осуђена на пропаст“, нагласила је Цвијановићева.

Она је рекла да је патетична Гламочакова прича да Влада обезбјеђује већину од тачке до тачке.

„То да једна тачка није прошла у парламенту је тачно, али зар господин Гламочак мисли да би је Влада упутила у парламент да је мислила да ће то угрозити владајућу коалицију“, упитала је Цвијановићева.

Када је ријеч о „већ излизаној причи да је Влада настала на политичкој корупцији“, коју Гламочак и његове страначке колеге стално понављају, каже премјер Српске, ту не треба уопште трошити ријечи, јер би им било боље да размисле што су их напустили толики посланици и партијски чланови.

„Напуштају вас због Сарајева, због Бакира Изетбеговића, због тога што ускраћујете средства сопственим грађанима, због тога што јалово критикујете, а не нудите рјешења“, поручила је Цвијановићева.

Архива