Цвијановић: Инвестирано 40 милиона марака на подручју Братунца

26.05.2017 Актуелно

Она је у том смислу посебно истакла важност изградње моста између Братунца и Љубовије – „Братољуб“, коју је иницирао предсједник Републике Српске Милорад Додик због потребе повезивања Републике Српске и Србије.

„То је свакако једна од доминатних ствари и инвестиција“, рекла је Цвијановићева у Братунцу, гдје ће данас заједно са предсједником Српске, предсједником Србије Томиславом Николићем и премијером Србије Александром Вучићем посјетити мјесто радова на мосту „Братољуб“.

Цвијановићева је подсјетила да је на братуначком подручју посвећена пажња и изградњи, одржавању и уређење водотока, те многим другим инфраструктурним пројектима који ће се радити.

„Али оно што дефинитивно остаје задатак Владе је стварање бољих претпоставки за нова запошљавања и отварање нових радних мјеста“, истакла је Цвијановићева.

Она је напоменула да је Влада учинила напоре и да се „оживи“ и у функцију стави „Технички ремонт“ Братунац.

„Знамо да ту има одређених проблема, али оно што је важно јесте да смо задржали субјект, остварује се ново запошљавање, испуњавају се одређене обавезе и морамо сви заједно да порадимо да се то дешава и са другим привредним субјектима“, поручила је Цвијановићева.

Архива