Додик: Покушај ревизије требало је већ да буде одбачен

28.02.2017 Актуелно

„Немогуће је да опстане та тужба и та ревизија. Ако има било шта од правде, апсолутно је требало већ до сада одбацити тај срамни случај ревизије, али то говори о БиХ“, рекао је Додик новинарима у Београду.

Он је додао да покушај ревизије пресуде боли све Србе јер је уперен против Србије и зато што желе да представе да је то тужба БиХ у којој готово половина територије припада Републици Српској.

Додик је истакао да ова ревизија, која није ни логична, ни политичка, ни морална, не може да опстане на било који начин.

„Ми то одбацујемо, не прихватамо и захвалан сам свима који показују карактер да се боре против тога. Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић је низом акција које је учинио разоткрио намјере, прије свега Бакира Изетбеговића који је систем одлучивања из Предсједништва БиХ пренио у Вијећницу у Сарајеву“, рекао је Додик.

Он је навео да сви знају да то није исправно и да га ова ситуација чак и радује зато што ће један дио либералног Београда моћи да научи да БиХ није Бакир Изетбеговић.

Архива