Томаш позвао на заједништво и јединство

08.01.2017 Актуелно

На пријему које је општинско руководство уприличило за представнике друштвено-политичког живота и привреднике поводом обиљежавања Дана Републике Српске, Томаш је истакао да је јака општина Прњавор гарант јаке Републике Српске, али да је истовремено јака Српска гаранција за јаку општину.

„То је веза која никада не смије бити прекинута. Позивам вас да будемо једна екипа, један тим који ради у интересу наше локалне заједнице“, рекао је Томаш

Он је нагласио да су општина Прњавор и њени становници изласком на прошлогодишњи референдум о Дану Републике Српске дали значајан допринос очувању обиљежавања 9. јануара.

„Како су прије 25 година били јединствени наши војници, како смо сви били јединствени на референдуму, исто тако останимо јединствени и у наредном периоду. Градимо и радимо у интересу ове општине, а истовремено и у интересу Републике Српске“, нагласио је Томаш.

Начелник општине Прњавор посебно се захвалио борцима који су створили темеље данашње Републике Српске.

„Тим људима треба одати признање. Република Српска и општина Прњавор у складу са могућностима воде рачуна о борачким категоријама, а вјерујем да ћемо и у наредном периоду, тамо гдје постоји потреба, интервенисати и помоћи“, рекао је Томаш.

Архива