Додик: Cрпска жели да се развија на најбољи начин

09.01.2017 Актуелно

Након завршетка свечане академије поводом обиљежавања 9. јануара – Дана Републике Српске у Бањалуци, Додик је рекао новинарима да је овај дан окупио значајан број људи у Бањалуци и широм Републике Српске гдје су били посвећени јединственом опредјељењу да Републици Српској пожеле све најбоље.

Додик је изразио захвалност свима који су учествовали у програму обиљежавања Дана Републике Српске и допринијели да то буде јединствено и величанствено, као и представницима медија који су пратили ова дешавања.

„Наша жеља је била да покажемо и манифестујемо стабилност, сигурност и мир и то је оно што Републику Српску обиљежава. Република Српска је показала да наставља своје постојање и свој живот и да нема намјеру да било шта учини шта би је зауставило на том путу њеног развоја и њене стабилности“, истакао је Додик.

Предсједник Републике Српске је рекао да ће програм обиљежавања Дана Републике Српске вечерас бити настављен садржајима на Тргу Крајине у Бањалуци.

Он је навео да ће сутра бити одржана манифестација у дистрикту Брчко поводом обиљежавања Дана Републике Српске и још у неким општинама.

„Крајем овог мјесеца у Штутгарту у Њемачкој људи из удружења српске дијаспоре организоваће програм у којем ће учествовати представници органа из Републике Српске“, истакао је Додик.

Архива