Цвијановићeвa упутила честитку грађанима Српске поводом 9. јануара

09.01.2017 Актуелно

„У име Владе Републике Српске, и своје име, свим грађанима Републике Српске честитам 9. јануар – Дан Републике Српске. Част ми је и задовољство да свим грађанима Републике Српске честитам 9. јануар, најзначајнији датум у историји нашег народа на овом простору“, истиче се у честитки.

Цвијановићева је нагласила да је Република Српска створена да осигура опстанак српског народа и 9. јануара показује сву своју снагу, али и одговорност сјећања на оне који су је стварали и поставили њене темеље, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе са јавношћу.

„Иза нас су тешке године, са различитим изазовима, али смо у претходних 25 година опстајали и успијевали да очувамо нашу Републику, јер смо знали гдје се крећемо и зашто и куда треба да идемо“, напоменула је Цвијановићева.

Она је навела да је и данас Српска суочена са бројним опструкцијама, изражавајући увјерење да ће институције Републике и сви њени грађани, који заједно и сложно стоје на задатку одбране Републике Српске и њених институција, успјети да очувају њену постојаност и дуговјечност.

Архива