Сљедеће године почиње градња затвореног базена на подручју града Требиња

05.12.2016 Актуелно

Градоначелник Требиња Лука Петровић истакао је да је састанку претходило низ анализа генералног стања у воденим спортовима града, наглашавајући да је закључено да се што хитније предузму све неопходне радње како би се до краја године добила грађевинска дозвола на локалитету Абазовина за изградњу пливачког комплекса.

На састанку је разговарано и о формирању јавне установе „Базени“ Требиње, која ће имати надлежност одржавања спортских објеката за водене спортове.

„Било је ријечи и о извршењу диобног биланса између ‘Требињеспорта’ и јавне установе ‘Базени’ Требиње, а све с циљем да одређени број радника ‘Требињеспорта’ постане дио колектива ‘Базени’, односно да преузму послове одржавања на постојећим и будућим објектима на води, као што су базен Брегови, отворени пливачки комплекс на Абазовини и будући затворени пливачки комплекс на Абазовини“, истакао је Петровић.

Састанаку су присуствовали замјеник градоначелника Мирко Ћурић, директор ХЕТ-а Гордан Мишељић, предсједник Пливачког клуба „Леотар“ Зоран Чучковић и предсједник Скупштине фудбалског клуба Леотар Благоје Шупић.

Архива