Додик – Грујичић: Подршка заједничком раду за добробит свих грађана

15.11.2016 Актуелно

„Потребна је реконструкција свих улица, да се уради нова расвјета и да се реконструишу постојећи објекти и зграде, те изграде нови… Имаћемо евиденцију ко ће и колико тачно шта финансирати, те видјети на шта се троше средства из Србије“, рекао је Додик на конференцији за новинаре након састанка са новоизабраним начелником општине Сребреница Младеном Грујичићем.

Додик је рекао да ће Бошњацима бити понуђено формирање заједничке власти у Сребреници.

„Имајући у виду специфичност општине, већ се креира атмосфера заједничког и то је оно што подржавам јер је то потреба“, истакао је Додик.

Он је додао да је 11. јул датум којим се обиљежава страдање Бошњака у овој општини и најавио да ће се тако третирати и убудуће, те да се, у том погледу, ништа неће мијењати у односу на раније године.

„Организатори ће третирати садржај тог дана, а локална заједница ће бити присутна као и до сада. Ништа се неће промијенити“, нагласио је Додик.

Новоизабрани начелник општине Сребреница Младен Грујичић рекао је да је на састанку са предсједником Републике разговарано и о питању ребаланса буџета.

„Потребно је и да што прије конституишемо власт како би могли усвојити квалитетан и оперативни план, који је за добробит свих грађана ове општине“, изјавио је Грујичић.

Архива