Цвијановић: Говедарица обмањује јавност

06.11.2016 Актуелно

Цвијановићева је рекла Срни да је она показала да није против плавог дизела тиме што је управо Влада, на чијем је челу, увела регресирано гориво за пољопривредне произвођаче још 2013. године, и у ту сврху до сада издвојила 27 милиона КМ – и није то урадила тако што је грађанима прво увела намет, а онда им то вратила, већ из редовних буџетских средстава.

„Кад договорите да средства за ту намјену буду обезбијеђена одузимањем од прихода намијењених безобразно растрошним институцијама БиХ, а онда испоштујете уставну и законску процедуру, ми ћемо то подржати. Све док то мислите радити преко намета – ми ћемо средства за регресирано ђубриво и даље исплаћивати из наших редовних буџетских средстава“, поручила је Цвијановићева.

Она је напоменула да у Федерацији БиХ таква мјера подршке и не постоји.

„Дакле, са народом се играте ви у СДС-у, а не ми. Ми се играмо са вама у настојању да од вас коначно направимо корисну и смислену власт на нивоу БиХ, јер сте до сада били погубни за народ и за Републику Српску, што вам је народ и ставио до знања на изборима“, рекла је Цвијановићева.

Архива