Свима боље уз СНСД и Снежану

17.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: у име кандидата за одборнике, садашњи замјеник начелника, Миле Савић, кандидидаткиња за начелницу Језера Снежана Ружичић, предсједница Актива жена СНСД-а, Нада Тешановић и предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик.

Снежана Ружичић
Рјешење за развој-СНСД

Заједно са вама очекујем да ћемо другог октобра мојим избором за начелницу и одборничке листе СНСД-а наћи рјешење за развој Општине Језеро и излаз из постојећег безнађа. Вјерујем да ће другог октобра, овдје у Језеру побиједии разум.
Позивам вас да гласате за снажно Језеро и снажну Републику Српску.
Мој мотив да се кандидујем за начелницу је развијено Језеро и љубав према њему. Ми немамо право више да жмиримо и да будемо као сваки пут до сада преварени. Одговорно тврдим да рјешења за развој има и мора бити.
Ми морамо искористити ресурсе Пливе и њен туристички потенцијал, изградњу мини хидроцентрала и развој рибарства.
Мој први задатак биће израда социјалне карте грађана Језера. Вјерујем да заједно са вама могу ово мјесто учинити развијеним и сретним за живот.

Милорад Додик
Изаберите Снежану, не будите против себе

Сигуран сам да је најбољи избор за Језеро Снежана и СНСД. Асфалтираћемо пут у Језеру до краја ове године, а на прољеће изградити мост преко Пливе.
Подржавам вас да у миру радите са својим комшијама Бошњацима. Ми немамо проблема овдје у Републици Српскиј са Бошњацима, већ са политикама које не долазе само из сарајева већ и даље.
Овдје свима може бити добро. Ваш највећи успјех ће бити да другог октобра изаберете Снежану за начелника и одборничку листу СНСД-а.
Немојте бити против себе. Ако желите добро себи, гласајте за Снежану.

Миле Савић
Може боље

Дајте нам шансу другог октобра да покажемо да у Језеру може боље. Наш главни задатак биће да привучемо инвеститоре и отворимо нова радна мјеста за развијеније Језеро. Језеро другог октобра има посљедњу шансу за промјене.

Нада Тешановић
Подржите жену

СНСД на челу са нашим предсједником је дао шансу женама. Жене су министри, директори, и на другим важним мјестима, а ви треба да слиједите тај пут и изаберете за начелницу Снежану. Позивам вас да подржите жену, да подржите Снежану, јер Језеро са Снежаном добија шансу.

Фото галерија:

[widgetkit id=“53″]

Архива