Заједно са СНСД-ом зауставити масовно исељавање становника из Власенице

13.09.2016 Вијести из кампање

„За Власеницу је ово кључни проблем. Нажалост, 2012. године, након свих наших инвестиција и свега што је СНСД урадио за ово мјесто, народ је дао подршку некоме ко је направио промјену, али најгору у историји Власенице“, рекао је Краљевић у Власеници на предизборној трибини СНСД-а.

Он је навео да ће као начелник довести инвеститоре у Власеницу и створити амбијент за запошљавање младих.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик нагласио је да ова странка даје пуну подршку Краљевићу као кандидату за начелника.

Додик је навео да је заслугом Краљевића, у мандату када је СНСД имао начелника у Власеници, много учињено за развој ове локалне заједнице.

„Отворен је факултет, ријешено водоснабдијевање које је представљало деценијски проблем. Ми овдје долазимо са образом и вјерујемо да је Власеница погријешила када је прије четири године гласала за другу политичку опцију“, истакао је Додик.

Он је оцијенио да у протекле четири године у Власеници није урађено готово ништа, те да је актуелни начелник из Савеза за промјене све ове године само чувао скупштинску већину како би остао на власти.

На предизборној трибини у Власеници представљени су и кандидати СНСД-а за одборнике. Скупу су присуствовали потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић, члана Главног одбора СНСД Лазар Продановић и бројне страначки функционери, као и Милена Лазаревић, мајка три погинула борца Војске Републике Српске.

Архива