Вишковић: У току реализација близу 2.000.000 КМ инвестиција

02.09.2016 Вијести из кампање

„Једна смо од ријетких локалних заједница која је на том фону да све оно што је овдје радило прије несретних ратних дешавања, ради и данас. Осим `Интала`, чији је статус у фази рјешавања, нема ниједног привредног субјекта у Милићима који је у значајнијим проблемима“, рекао је Вишковић новинарима.

Он је навео да од политичких партија које учествују на предстојећим локалним изборима очекује да се такмиче у томе ко нуди више и ко може више да уради за грађане у локалним заједницама и да се по томе мјери њихова вриједност.

„У политици има правило које гласи да није само довољно причати и обећавати, него морате у нешто да `упрете` прстом и да народ види да је то нешто урађено. Ако вам кажем да у овом моменту у Милићима реализујемо, или треба да кренемо у реализацију, близу 2.000.000 КМ инвестиција, онда то довољно говори“, рекао је Вишковић.

Он је додао да на октобарским изборима очекује побједу СНСД-а у Милићима.

Кандидат СНСД-а за начелника Милића Момир Лазаревић новинарима је рекао да странка од понедјељка, 5. септембра, почиње интензивну активност у мјесним одборима, с циљем да грађанима на напосредан начин представи свој изборни програм.

„Очекујем коректну кампању. Није наш интерес да изборне ривале омаловажавамо и да се њима бавимо. Водићемо своју кампању и говорићемо оно што ми можемо и планирамо да урадимо у Милићима“, рекао је Лазаревић.

Представљањем кандидата са октобарске локалне изборе и промоцијом предизборног билборда, Општински одбор СНСД-а Милићи данас је почео предизборну кампању.

Архива