Вишеграду потребне промјене

03.09.2016 Вијести из кампање

Прве плакате залијепили су кандидат СНСД-а за начелника Младен Ђуревић и носилац листе Перо Петровић, а активисти су заједно са кандидатима СНСД-а за локални парламент прошетали Улицом краља Петра Првог до Андрићграда, након чега су се представили грађанима.

Ђуревић је захвалио за подршку свим грађанима и коалиционим партнерима и изразио очекивање да ће изборна кампања протећи фер и коректно.

„Увјерен сам да ћемо 2. октобра славити побједу, јер су Вишеграду потребне промјене и овај град заслужује љепшу будућност“, додао је Ђуревић.

Он је позвао бираче да у што већем броју изађу 25. септембра на референдум, да подрже Републику Српску, а 2. октобра да изађу на изборе јер једино тако Вишеград може да крене напријед.

Носилац листе Перо Петровић рекао је да Младена Ђуревића као кандидата издваја младост, енергија и снага и то је кандидат који жели да уједини Вишеград.

„Ми смо шетњом показали да су највећи симболи Вишеграда ћуприја и Андрићград, који треба да буду уједињени, што није био случај у претходне четири године“, истакао је Петровић.

Потпредсједник СНСД-а Марко Видаковић рекао је да је дошао да подржи Младена Ђуревића за начелника општине и да истакне да је он будући начелник.

„Овдје је сигурна побједа начелника Младена Ђуревића и одборничке листе СНСД-а. Од 2. октобра Вишеград ће дисати новим плућима и све добре ствари у Вишеграду биће препознате“, рекао је Видаковић.

Активисти су након обраћања присутнима, обишли и недовршене пројекте, које је започела локална власт у Вишеграду.

Одборник у локалној скупштини Дарко Андрић рекао је да Вишеград не жели лажна обећања, прескакање приоритета и расипање новца, већ реалну будућност.

Кандидатуру Младена Ђуревића из СНСД-а за начелника Вишеграда на локалним изборима подржали су општински одбори ДНС-а, СП-а и СНС-а.

Архива