Видаковић: Oпозиција отворено радила против референдума

26.09.2016 Актуелно

Видаковић је истакао да су те странке, које су гласале за референдум у Народној скупштини, позивале своје чланство и симпатизере на бојкот референдума о 9. јануару.

„То доказује и најнижа излазност и највеће опструкције референдума управо у општинама у којим је такозвана опозиција на власти“, наводи Видаковић.

Он је рекао да представници такозваног Савеза за промјене сада причају о ниској излазности на референдуму, покушавајући да скину одговорност и да се оправдају грађанима за све издајничке и кукавичке потезе које отворено повлаче откад су у власти на нивоу БиХ.

Видаковић је додао да је референдум услиједио као реакција на још један у низу добро осмишљених корака у провођењу пројекта бошњачке политичке и интелектуалне елите усмјерен против Српске.

„Референдум је за Србе и Српску национално питање од највише важности и приоритет, нешто што би требало да буде изнад свих осталих политичких, економских и других интереса“, оцијенио је Видаковић.

Он је рекао да послије 25. септембра ништа неће бити исто.

„Српска иде даље знајући на кога може да рачуна. Референдум је одржан, референдум је успио и на њему је гласало 670.000 људи! На референдуму је побиједио народ и воља народа, а тај глас народа мора да се слуша“, поручио је Видаковић.

Архива